Thursday, February 11, 2010

Hari ni skolah, aku stay back sampai pukul 2.30 p.m. mengemas kini papan papan kenyataan yang dah lawa tapi dikata buruk oleh orang. sebenarnye kerja tu bukan banyak mana pun. menyembang ja lebih. main shuffle shuffle la, baling baling sampah, tembak pakai stapeler gun.. etc. budak budak ni pulak buat kerja macam anak dara. kejap kejap nak gi makan, kejap kejap nak gi tandas. bile lah nak siap.

sebenarnye aku ada banyak kerja. like, a whole bunch of work. math, +math, chemis, physic, sej, karangan, dan banyak lagi. tetapi yang aku tengah focus skarang ni is peka physic. orang laen dah sampai peka-9. aku baru nak habis yang ke-2. wft? right? habis jea buat bende bende yang tak berfaedah tu. si Jamal<-Putra gi ajak aku tricking kat blakang skolah. haha, korang tawu arh an aku. pantang kalu orang ajak pusing pusing<-kerja berfaedah nih. time tricking tu banyak gila penonton kowt. pastu awek Jamal<-Eleena datang. so terbakar arh semangat die nak demo. lepas pusing pusing pusing, balek. makan, pastu on pc, bukak tenet. aku nampak hafiz on. so tegur ar die "whoi!". haha, hafiz pon berbulu jea. dah tu tak larat. bajet nak baring baring jap arh. bila aku bukak mata jea dah pkul 10 p.m. whooot?! hahahh, all im tryin to say is. when will i get the time to finish all those work? susah gila aku nak tepis nafsu nafsu nih. nafsu game, nafsu makan, nafsu berak, nafsu pako, nafsu tido.. ect. huiihh, masalah masalah. da la mak bapak aku skarang tengah bengang ngan aku pasal skolah. sesiapa yang ada tips tuk tembak balik nafsu nafsu ni. tolong dermakan yea.




p/s: nafsu sangap takda eyh :D

2 comments:

hafyz_dinh said...

atah SHUFFLE sekarang...
betrayed..!!!

Ataticu said...

hahahhhh,
shuffle is the coolest dude!

apa barang pako, shuffle baru style *ayat shed farouq.