Monday, March 8, 2010

Dilema Gay


Pernah tak korang kena ngorat dengan seseorang yang sama jantina dengan korang ?

kalau ye. apa rasanya ? oviously geli ar kan.
dan kalau dia betul ada niat nak tacle korang. takkan lah dia nak ngaku kan ?

salahkan facebook kerana menemukan aku dengan sorang mamat nih (the gay). biar aku cerita sikit. display name dia terpahat "Kyrol Boboi". muka dia boleh tahan 'kacak' gak arh. first aku ingat. dia ni nak kenal kenal ngan aku pasal parkour kea ape. sebab aku tengok kat facebook 'info' dia ada 'freedom of....something2' ntah.

lepastu tiba tiba dia tanya.

gay : dde, r u gay? :D
atha : wth ? no im not !
gay : ala grau je. mrh ke? alah takpe lah...(touching)
atha : hahahh, tada lah
gay : (: hai! (cara dia text macam standart prmpn2 skarang)
atha : helloo
gay : are u tall ?
atha : ???
gay : u tggi x ? sebb i tgh crik yg mantap2 nie.. (pergh!! ayat die)
atha : sumpah tak faham
gay : ohh, im gay.. u tk ksah kan kwn ngan i?...
atha : WHAAA ?! serious ??!!!
gay : yes, i am.... :)
atha : HAHAAHHHH! owh tak kisah
gay : oohhh bgos lah klau mcm tu...
atha : (malas nak jawab)
gay : btw, ure cute :)
atha : hahh ? owh thnks :D
gay : dun mention it :)
atha : (offline)

aku rasa macam nak !!(korang tawu lah ape dia kan). sumpah geli dowh. aku tengok 'friends' dia semuanya laki. hahhhahh!. every time aku online mesti dia pon online. tak habis habis nak tegur aku. maacm-->"hi, 'smiley'.. etc"

can i have some peace man ! aku pelik betul lah orang orang cacam ini. apsal taste dia boleh berubah sebegitu ahh. dah penat jadi laki kea ? dah letih melancap kea ?

pandulah diri mu ke arah yang benar. wahai gay gay sekalian. anda telah melanggar fitrah manusia. iaitu perhubungan antara lelaki dan perempuan.

huiihh.

8 comments:

jaja jemma orientalis said...

hahaha. oh my God . Lucky you *kening. hahaha.
i dah lama cari gay, tpi tak dapat dapat. hahahahahhahahahahaha.

Ataticu said...

you nak carik gay you jadi arh pengkit jadi hansome :D

tak best jeadi cun<--loser

Ataticu said...

jadi*

meysh (: said...

EEEWW ATHA !
hahahaha, shitty gila siall :P

Ataticu said...

hah hahahhhh
i know i like it :DDD

Ataticu said...

*you

hafyz_dinh said...

usha je laa mamat 2...
die bg ko the best BJ u ever feel nanti...
hahaha...

Ataticu said...

AHAHAHH!
kalau dia kaya takpe arh gak.

i blow, i thousand :DDD