Saturday, March 13, 2010

Howtstuff

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA

Alya : atha, you FAKE
Atha : HAHH! yeah, but you FAKE more :P

ada jantan jantan kat bsd nak 'make alya think that im that kind of guy'. HAHAHAHH! aku gelak gila syial. sebab situasi aku ni dah macam dalam filem indon dah. fitnah sana sini. terima kasih dowh. korang buat aku ketawa riang. wee~!

HAHAHAHAHHAHAHAhAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAHHHAAA AHAHAHAHHA!!!

(cant stop laughing dude)

Alya, have't you noticed ? you're a hotstuff in school. aku perasan ramai jantan kat skolah cam pandang sleck gila kat aku everytime aku dekat ngan Alya. ada juga yang berkata "Atha, ko tak cukup cukup an. Alya aku punya ahh"

lek arh weyy. aku bukannya nak sapu semua kuching mahal kat skolah. aku tak horny cam kau orang wehh! korang ngan aku are totally different! aku ada plan. aku ada matlamat. aku ada a so called 'thing' dalam hidup aku.

bukan lah nak membangga diri. memegah diri. aku ingsan yang lemah. thats why im trying to improve. having a relationship with the best girl in school does't makes me better. does't makes me popular/hot. does't makes me 'they : Atha ngan awek cun tu dowh, bapak power syial dia'

seriously NOT. i am tired with all these stuff. macam apa yang aku post dalam "Kisah Percintaan Dunia" yang kau orang gelak gila babi ouh. benda sama kan ? ada jugak orang kata. aku bengang sebab Putra dah amek Eleena. hahh! doe, aku yang confince kan Putra tuk cauple ngan dia cepat cepat. Putra penakut.

see, Alya. im not FAKE. sumpah i tak tipu. i've never SAID, and i've never THINK those words about you. NEVER. probably they're jelous about it. so Alya. you have a fans there :D






wee~

9 comments:

Alya Nizam said...

HAHAHA. hey even putra told me lah

hafyz_dinh said...

woooh...
atha hott...
hahaha...
btw, being fake at peoples' eyes is awesome dude...
u will be even hotter when peoples talking and chatting about u...
hahaha... =)
atha + alya = sweet...!
sape nak nak marah???
kan dawg???
hahaha...

Anonymous said...

haha! for me Alya is just a normal girl,
she's not preetay, hairstyle punn tk sgt,
tht tkda features pun, i dunno why ppl like her,
hahah! maybe bcuz she baru blk dri ireland
tht make her hot, ya, ya,
and, and, sorry alya this is my cmnt about you,
not tht i tk suke,
and ppl still says tht you hot,

and i rase putra tk sesuai with eleena,
jp lagi break la tu, percayalah,

Ataticu said...

i dont know. its up to you.
nak percaya kea tidak :L

Ataticu said...

Hafyz : hahahahhh! hotak mu. dont you remember. atha is clean baby!!

Ataticu said...

Anonymous : gehahehhh. Putra & Eleena lah secocok.

hafyz_dinh said...

clean among the dirty...
hahaha... =P
howtstuff babeyh..!!!

Ataticu said...

hafyz. syial la kau ! HAHAHAH!

Anonymous said...

hahah ! tkkan punye atha ,
i bet dye akan break ,
entah2 dye da break pon ,
mane kite tau ,
cube tanya putra . . .