Saturday, March 13, 2010

Penipu


kalau aku tanya korang. antara banyak banyak super hero. yang mana paling hebat, paling cool, dan yang paling kental (susah nak mati).

kau orang mesti jawab. "SUPER MAN" sebab apa superman ? sebab dia kental. dia klasik, dia hensem. dia segalanya.

and kalau aku tanya yang mana paling noob sekali. kau orang mesti kata Batman kan. sebab apa ? sebab dia takda super power.

tadi,
aku baru jea tengok cerita 'Superman Returns'. time time tengah syok melihat superman in action tadi. aku terfikir sesuatu. antara semua super hero tak kira lah batman ke, spiderman ke apa. mesti orang kata dia yang paling hebat.

tetapi pada hakikatnya,
superman lah yang paling noob, paling ketinggalan, dan paling asshole sekali. sebab apa au. cuba kau orang fikir.

pakaian dia,

  • orang lain, orang normal, orang biasa semua pakai 'seluar dalam' kat dalam. tapi dia pakai kat luar. bongok ark ?
  • dia kena tembak walau seribu dass peluru pun takda apa apa. sebab badan dia kental. tapi baju dia tidak. so aphal baju dia tak koyak ! tipu tahap tupai.

Identiti,

  • semua super hero pakai mask. betul tak ? tapi si superman ni tak yah pakai sehelai kain pun tuk cover muke die. macam mana dia sembunyikan identiti dia ?
  • takkan lah si Cloe yang dah berpuluh puluh kali merenung muka si Clark tu tak prasan muka superman dia. walhal dah banyak kali juga superman menyelamatkan dia. perbezaan antara superman dan Clark Kent hanyalah antara dia bercermin mata atau tidak. kwenngg~ tipu

Aku rasa Batman lah superhero yang paling paling cool. dia tak payah pakai super power pun. dia menggunakan harta kekayaan dia tuk tolong orang. and gadget gadget dia super cool dowh. walaupun dia agak lembab. tapi dia tak tipu. betul ark ?

sebab, kalau kita amek contoh. "The Green Arrows" dia memang hebat memanah. anak panah dia tu memang hebat. gadget gadgetnya, pakaiannya. semuanya stunning belaka (mahal). tetapi macam mana dia dapatkan semua benda alah tuh ? oviously lah duit keluar. tipu arh dia yang reka semua tuh. reka reka pun duit pakai<--ini ayat Mansul. bukan pakai duit. tapi duit pakai

betul tak ? jadi conklusinya, Superman sucks

4 comments:

hafyz_dinh said...

HULK dowh cool...
kalau ko tengok dalam movie The Incredible Hulk, ade scene die parkour dowh...
seriously... =)
try tengok...
and then comes spiderman in the second place...
die x takot tinggi...
hahaha...
AND YES...
superman sucks...!!!
tawu nak market kan diri je...
pakai laa topeng dowh...
babee dowh die...
hahaha... =P

villain yg paling cool is Penguin...
hahaha...
payung die leyh jadi machine gun...
super cool...

Ataticu said...

HAHAHAHH!!
sumpah aku suke dowh penguin tuh !
payung dia cool gila!

hulk pun hebat. separkour ngan kita.

SUPERMAN SUCKS TO DA ASS!!

hafyz_dinh said...

JOKER...!!!
hahahahahahahahahahahahihihihihihihihuhuhuhu....
why so serious son??????????

Ataticu said...

ngehehh.
form semua villan smart smart bleake doe