Tuesday, April 13, 2010

what? mothafucka!

ni aku nak tanya korang.
kalau ada orang buat jahanam pada barang korang ape rasa ?

aku ada kenal sorang mamat nih. kami semua panggil dia Pa'an. aku okay okay jea ngan dia. tapi sekarang dia dah buat aku naik darah wehh. tak bertanggugjawab langsung. cam fakker gila. enset Amirul pun dia buat kepala. pinjam seminggu. dah la orang tu tak kasi. bila tak nak kasi. buat muka bangang dia tuh. "ala, takpe arh kau. cam ni ah member". ada ke patut die pegi jatuh kan enset Mirul. tak nak ganti pulak tuh!

aku bengang ngan dia sebab dia kasi parut (koyak besar) pada snow cap aku. tak cam kimak pulak doe. aku beli benda alah tuh RM75. dah lama dah. banyak kenangan. ke sana sini aku bawak. the best part is, dia tak mahu ganti bhaii. dia kata "alah, masa mula mula aku pinjam pun. dah ada koyak koyak dah". fakk off man! nampak sangat carik point. harta aku tu cuma lubang sebesar pencil jea kowt. cam mana pulak boleh cam tuh? gila babi weyy ko ni.

sumpah aku tak puas hati ngan kau dowh.

6 comments:

Haryesta Mistyra said...

paan dak skola kite ke?

hafyz_dinh said...

henjut je laa kepale die weyh..

Ataticu said...

teyra : yup paan tu ah

Ataticu said...

fyzz : 'henjut' macam ak blow job je wehh :D :P

hafyz_dinh said...

kepala hotaks kau.. henjut tu kire rembat laa kepala die.. bg hyper cork skali..

Ataticu said...

hyper cork? lagi lah.
sounds 'sangap gila'