Wednesday, April 7, 2010

3 Days Trip

semenjang kemenjak ni. aku semakin malas nak memblog. bak kata Hafyz. ko tu memang. sama jea ngan dorang dorang. mula mula rajin. dah lama lama, malas cam kerbau (lebih kurang la)

so last Friday.
aku jumpa Ezura. had little session with Amir, Akmal, and Raja Alif at Taman Margosa. basah gila kowt. mula mulanya nak demo Parkour kat Ezura. last last skali dah jadi macam date la pulak. hehehh. sorry Ariff.

malam tu Hafyz call aku. tetibe jea, dia cakap "Atha, ko kat mane? aku nak amek kau malam ni. lepak umah aku arh, Amirul ada". aku pun, "biar betol!". hahahh. dia nak amek aku sebab esok pagi (sabtu) ada sesi di Bukit Jalil. yang hadir, Aku, Cat, Abir, Alep, Hafyz, Amirul, Fareez, Afi, Iwan, and The Nova.

Session starts from 8.00 p.m. until keletihan. Alep sick syial hari tuh. fakk you mothafucka! time time tengah session. as usual. kena marah ngan pak guard. tapi kali ni. mak guard doe. "kitaorang bukan nak marah, tapi memang tak boleh buat benda benda ni. nak kena buat surat". macam tu lah. semua sama jea script pak guard pak guard kat malaysia ni.

Malam,
gym. Aku, Hafyz, Amirul, Fareez, Abir, Alep, Amir, Abudi, Siddiq, Mustaqim, Iwan<--malas nak colour. huhhh shit gila doe aku bagi tawu kau orang. Alep SICK gila. trick trick yang dia dapat.

  • wall flip, one/two leg
  • gainer, jstep/flash/switch/cheat
  • wall spin, double side
  • flash kick
  • back flip, multiple & offwall
  • butterfly twist
12 trick in one day!

shit, Alep sick gila dowh. aku dengar dia ni pernah terjun dari kereta selaju 60 km/h. sumpah kau gila dowh.

bercerita pasal kereta. kau orang tawu tak yang si Hafyz ni pun cam kimak bawak kereta. babi laju syial! bawak sampai 120 km/h sambil main celah celah. aku dah tutup mata dah. si Amirul dah nangis nangis kat depan. cuak gila aku. LAJU LIKE HELL MAN!. Fareez kata dulu pun dia cuak cuak gak naik ngan Hafyz. pastu dah biasa.

Sunday Fonday.
esoknya, pagi. ada some shooting dengan pelajar mana ntah. documentari pasal Parkour and everything. aku pinjam kasut Amirul witch is big. tapi landing webster ke ape tak sakit doe. yang masa last last tu dia suruh kitaorang cam bising bising depan camera. shout out loud about Pakour. Parkour Malaysia WOHOO!!!

Petang aku lepak ngan dorang kat TTC (Taman Tasik Cempaka, Bangi) best gila. Amir kata time time hari minggu banyak chicks. and sebab tu lah dia selalu ada 'Emo Session' tak pakai baju dekat TTC



thats it. keep rockin' fellas

4 comments:

hafyz_dinh said...

woot??? 120km/h SAHAJA aku drive??? bapak x cool gile..!!! aku rase aku drive lebih 120km/h laa mase ujan aritu.. ko yg x nampak kott.. mate ko tengok kete depan tuu je kan.. =P

Atha said...

ye aku tau. 160km/h. cam kiwak

hafyz_dinh said...

yes2.. 160km/h time hujan lebat, so dayum cool.. =)

Ataticu said...

dayum GILA!