Thursday, April 15, 2010

Jawerr

aku di ngorat :D
minah jawer
atha

smart posing ?
huhuhuhu

hah ?

posing koe bh..

hahahh
tak faham

nada pyah la koe phm..

nada pyah la koe phm<--apa ni

hhahahahahh
tda wa..

apa kau cakap doe ?
sumpah aku tak faham

aqu mau ngurat koe wa ni

hahahh
kau orang apa. indonesia ?

jawa...
waduh..

duduk mana ?

aku lagian di rumah gombalan ku...

kau kat mna

indon.. jakarta.. kau di mana ya???/

kuala lumpur, malaysia

owh ya... napa ko tiba2 tanya aku orang indon ka indon ??

sebab loghrat ko lain

nda bh.. saya orang sabah

awak comel :D<--saja nak tengok riaksi dia

hah??

nothing, puji saja

iya?? besa2 je puwn

owh okay bye~

daa............

minah jawer

10 comments:

hafyz_dinh said...

desperate ke der??? =P

Ataticu said...

tu arh. facebook.
kalau ko. mesti ko layan an ?
ehehehh

Haryesta Mistyra said...

weh! asal tak amek je doh? Lagi 10000000000000x lawa dari budak yg ko minat kat skolah skrg.. xD LOLL

hafyz_dinh said...

aku layan??? hahaha.. sorry laa der.. aku bukan jenis "sapu" je macam kau.. =P lmao~

Ataticu said...

ek'eleh. aku minat pada diri aku je lah :o

Ataticu said...

fyzz : ahahaha. FUCKERR. aku market wehhh. tak macam anda :DDD

hafyz_dinh said...

kau market??? hahahaha.. =P poyo dowh.. xpe laa.. amek laa.. kalau betul die market kan, die x bgtawu orang sebagaimana kau buat..

Haryesta Mistyra said...

weh!

aku knl kowt minah ni..

die add aku first2 aritu..

aku rase die add aku melalui
*ervan*

stalker =.=

then.
name die amirah hamiyea

'hamiyea' fake name'

err, and satu gy..
die penah tegu aku.
aku lyn kejap then die tak layan da. :P

die cume nk caari budak2 laki HOT je dlm friendlist aku piii blahhh arh!

Ataticu said...

fyzz : ahaha. bgus2

Ataticu said...

teyra : ceh. hot? aku? ahah~!